torstai 13. kesäkuuta 2013

Hiljaiseloa

Pahoitteluni tästä blogihiljaisuudesta. Nöpin ollessa laitumella ja kesän ollessa kauneimmillaan (ok, nyt sataa vettä, kuten on satanut tässä useammankin päivän ajan) ei blogin päivittelyyn ole oikein inspiraatiota.

Muutamia kuulumisia ihan pikaisesti:

Kummajaiset menivät osaltani oikein hyvin. Perjantain koululuokassa olimme 14/38 saaden prosenteiksi 60,833%.


Lauantaina esteluokissa sijoitumme 80cm 5. sijalle 0-0 radalla. 90cm meni osaltani vähän pyllylleen, lähestymiset mättivät, varmistelin liikaa esteelle ja toin sitten helposti lähelle. Tosin ne pudonneet esteet olivat sellaisia, että patistin hevosen lähtemään aivan liian kaukaa... Onneksi Jevi pelasti nuo tilanteet, ympärimeno olisi ollut jollakin toisella hevosella lähellä. Sunnuntaina 80cm luokassa olimme ensimmäisiä ei-sijoittuneita 0-0 radalla.



Maanantaina olimme hevosparin, eli Pläsin ja Jevin kanssa valloittamassa Helsinkiä. Tuloksen voitte nähdä 25.6.2013 klo 20 alkaen Nelosella!


Tiistain ilta-estekisoissa, jotka olivat samalla seuranestemestaruudet, menin ihan extempore vuonisruuna Oskulla ristikkoluokan ja 50cm. Aikamoinen poni, oikea kujeilija! Ristikkoluokassa otimme joka tapauksessa TÄTImestaruudesta hopeaa! :D 50cm tuloksena oli hylky, mutta hyvää kurinpalautusta tälle "Vaahteramäen Eemelille".




Jevillä voitin luokan 70cm useammalla sekunnilla. 90cm oli seniorimestaruus ja suorastaan tarjosin kultamitalin pois... Olin viimeinen lähtijä ja aikaisemmat ratsukot olivat ottaneet vähintään yhden puomin alas joten lähdin liian varmistellen ratsastamaan nollaa. Kolmoselle otin sitten hevosen aivan liian lyhyeksi, toin aivan liian juureen ja niin vain pienestä laukasta aivan leveän okserin edestä Jevi lähti tottelevaisesti hyppyyn, mutta eihän siitä ilman puomien putoamista selvitty. 4vp oli lopulta tulos perusradalta ja se toi meille 2. sijan ja hopeaa seniorimestaruudesta.




Ja ennen kuin joku kysyy niin kyllä, Jevillä on kesäihottuma. Se alkaa olla jo kohtalaisen pahana, mutta sitä hoidetaan koko ajan (loimitukset, rasvaukset, pesut, lääkitys - huom, tässä ei dopingvaroaikaa eli ei haitannut kisaamista). Onneksi Kummajaiset olivat tänä vuonna aikoinaan, loppukesästä hevonen alkaa olla jo aika väsy ihottumansa kanssa. Onneksi kesäkään ei kestä ikuisesti ja tänä vuonna kevät myös tuli aika paljonkin myöhemmin.

Mutta tässä nämä heppailukuulumiset. Tässä kuussa on vain yksi päivä hevostellen, juurikin 25.6.2013 (katsokaa nyt sitten sitä Nelosta klo 20 alkaen!) ja ensi kuussa vain yksi viikonloppu (Sahy arabinäyttelyt) joten vähän hevosvapaampaa kesää tiedossa tästä eteenpäin. Blogikin saa olla aikalailla hiljaa ellei jotain oikeasti tule.

0 kommenttia :

Lähetä kommentti