keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Elossa ollaan

Ei vain ole oikein mitään mistä kirjoittaa. Olen tänä aikana käynyt kolme kertaa ratsastamassa, toisen kerran ratsuttamassa erästä ponia ja kaksi kertaa Nöpin selässä. Nöpin ratsastuksista ei ole mitään matskua eikä niin ihmeellistä kerrottavaakaan. Se on ilman kenkiä ja arkoo aika kovasti kavioitaan ratsastaessa, mutta otin sen kanssa ensimmäisellä kerralla nopeasti askellajit läpi ja toisella kerralla olikin sitten näyttö siitä kiinnostuneelle ihmiselle. Mitään kauppoja ei ole vielä Nöpistä kenenkään kanssa sovittu, kaikkia varmasti kuitenkin kiinnostaa miten sen myynti sujuu... Muutama katsoja on ollut. Vähän huono hetki myydä hevosta, kun se on ollut laitumella tekemättä mitään ja ilman kenkiä...

Mutta on se ainakin todella onnellinen poika tammojensa kanssa! Ja niin hyväkäytöksinen! Tammat tulevat laitumelta steppaillen koko matkan (kolmikko siis talutetaan laitumelta tallille) kun Nöpi vain löntystelee naru löysällä porukan johtajana. Sen käytös on edelleen todella mallikasta.

Yksityiselämässäkään ei tapahdu mitään ihmeellistä. Olin kyllä avokkini kera viikonloppulomalla Liettuassa yhdessä vanhempieni kanssa ja ihana reissu oli. Vähän rajoitti menoa perjantaina iskenyt flunssa joka vei ääneni lähes kokonaan ja sitä nyt sairastellaan sitten vielä oikein urakalla, kun tyttäremmekin sairastui. Opiskelu on nyt jäissä, kun makoilemme vain likan kanssa sohvalla lastenleffoja katsellen ja hedelmiä syöden.





Tässä kuussa ei ole mitään muuta hevosiin liittyvää kuin viimeisenä viikonloppuna oleva Sahyn näyttely. Sieltä tulee varmasti taas kuvamateriaalia runstaasti!

1 kommenttia :

  1. Olitteko Kaunasissa? Kovasti näyttää nimittäin tutulta :) Mekin tehtiin sinne viime vuonna kolmen yön reissu, hotelli oli vanhassa kaupungissa, ja oli kyllä mielettömän ihana paikka!

    VastaaPoista