sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Blogimainostusta ja pahoittelut

Laitetaan pahoittelut ihan ensimmäisenä: viimeisimpään kilpailuun osallistujille pahoittelut siitä, ettei palkinnot ole vielä lähteneet matkaan! Ne kyllä ovat tuossa ihan lähtökuopissansa, mutta työharjoittelu vei niin täysin kaikki ajatukset, voimat ja ajankin että ne on olleet tuossa lähdössä jo aika pitkään... Nyt on harjoittelu ohi ja päivisin paljon aikaa, joten palkinnot lähtevät tämän/huomisen aikana, lupaan sen!

Sitten mainostukseen. Nöpin vuokraajan, Alinan blogi ansaitsisi kyllä jokusen lukijan lisää! ;) Käykääs katsomassa ja kommentoimassakin! Alinan blogista löytyy myös treenaamisesta kiinnostuneille luettavaa.

Tänään onkin sitten harjoitusestekilpailut. Alunperin piti mennä sekä Nöpillä, että Jevillä 70cm ja 90cm. Peruin kuitenkin Jevin kanssa ilmoittautumisen 70cm luokkaan, koska tämä selkäni on kyllä nyt siinä kunnossa, ettei tee mieli edes lähteä hyppäämään yhtään mitään... Pakko kuitenkin Kummajaisia ajatellen käydä rataa treenaamassa kisatilanteessa. Jevin kanssa menen vain 90cm, koska pienemmillä korkeuksilla kaikki sujuu kyllä ja tarvitsen itse varmuutta vähän isommilta esteiltä (rimakauhuiselle 90cm on jo ihan hyvän kokoinen). Nöpin kanssa taas on pakko ottaa tuo pienempi alle, koska eka luokka sen kanssa menee tuntuman ja keskittymisen hakemiseen ja sama juttu, Nöpin kanssa täytyy saada varmuutta isommilta radoilta.

Huomenna on lääkäri ja toivottavasti kirjoittaa lähetteen fysioterapeutille... Saadaan tämä selkä jotenkin sitten kuntoon. Kiropraktikolle olisi ihana päästä, mutta toistaiseksi ei rahaa sitä maksaa. Ensi kuussa ehkäpä sitten...

0 kommenttia :

Lähetä kommentti