lauantai 11. toukokuuta 2013

Nopea tulospäivitys

Rauhallinen (hevosen mielestä, kuskin mielestä actionia oli ihan tarpeeksi) maratonimme pudotti meidät sijalle 5. Tyytyväinen saa kuitenkin olla hyväksyttyyn, virheettömään tulokseemme - viime kertainen ja samalla meidän ensimmäinen maratonimmehan päättyi hylkyyn (korjaamaton väärä tie). Hyvä me, eka hyväksytty maraton!


Hevonen paikkasi meidän edellispäivän ehkä hienoista pettymystä sijoituksen häviämisestä tekemällä aivan huikean hienon suorituksen tarkkuudessa! Kuski sähläsi parilla portilla niin että kaksi palloa tuli alas, mutta voi jehna mikä fiilis! Hevonen eteni ja kääntyi juuri silloin kuin halusin ihan niin paljon kuin halusin, tarjosi laukkaa jokaiseen väliin innoissaan ja oli vain aivan mahtava! Ja tällä tuloksella kokonaiskilpailussa 5/7 sija, mutta hei!! MEIDÄN ENSIMMÄINEN HYVÄKSYTTY SUORITUS KOKONAISKILPAILUSSA!! Hyvä Nöpi, hyvä me!!


Pidempää postausta kuvien kera luvassa myöhemmin, nyt rauhoitun purkamaan laukkuni ja istumaan iltaa tuon miehen kanssa :)

1 kommenttia :

  1. Hienoa! Näinkin teidät lauantaina kun olin yhtäaikaa ratsastamassa. :) Minun heppanen ei oikein keskittynyt mihinkään kun oli jänniä kärryjä ja paljon heppoja joka paikassa :D

    VastaaPoista