torstai 7. helmikuuta 2013

Aluevalmennuksiin!

Jees eli me Nöpin kanssa olemme tosiaankin päässeet valjakkoajon aluevalmennusrenkaaseen. :) Ihan superjuttu, nyt päästään oikeasti valmentautumaan tämänkin lajin saralla. Tuleva kesä onkin muotoutunut valjakkopainoitteiseksi, esim. 5v-laatikset jätetään nyt sitten välistä, koska Ypäjällä on syksyllä kuitenkin valjakkoluokkia. Koska kuninkaallisissa on valjakkoa vain yhtenä päivänä, tulemme kuitenkin luultavasti myös hyppäämään jotain luokkia toisena päivänä...


Harmittavan vähän valjakkokisoja vain on tänä vuonna! Valmennus- ja kisakalenteri näyttäisi tältä, kaikkiin aluekisoihin osallistuminen ei ole varmaa, koska meidän pääsy riippuu pitkälti kyydeistä (ellen sitten oikeasti nyt aja sitä pikku-E:tä...):

pe 15.2. Aluevalmennus
la 16.2. Aluevalmennus
su 17.2. Valjakkokisat (Keilakunkku)

su 3.3. Seuraestekisat
pe 15.3. Aluevalmennus
la 16.3. Aluevalmennus
su 17.3. Valjakkokisat (Keilakunkku)

pe 12.4. Aluevalmennus
la 13.4. Aluevalmennus
su 14.4. Valjakkokisat (Keilakunkku)

su 5.5. Show-näyttely
9.-11.5.2013 Ypäjän valjakkokisat

7.-9.6. Sh-Kummajaiset (esteitä ja koulua)

2.-4.8. Wiurilan valjakkokisat

29.8.-1.9. Sh-kuninkaalliset Ypäjällä

Anna Kärkkäisen ja Rosali Kivitien maanantaiset valmennukset jatkuvat ihan normaalisti, kesällä saattaa joku tauko toki tulla... Ja näyttäisi siltä, että Nöpi saa mennä laitumelle kesäkuussa Kummajaisten jälkeen ja olla ainakin puoleen väliin heinäkuuta eli reilun kuukauden... :)

3 kommenttia :

  1. Onko valjakkoajo kivaa?:)

    VastaaPoista
  2. kuka nöpin omistaa? :)

    VastaaPoista
  3. 1. ano, kyllä se on! Ihan täysin "uusi" laji itselleni joten intoa tähän löytyy, joka kerta oppii niin rutkasti uutta. :)

    2. ano, Heidi Sinda omistaa Nöpin.

    VastaaPoista