keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Satulaongelmia ja merkkituotteiden ihmettelyä

Eli maanantaina oli Anna Kärkkäisen estevalmennus. Valkista on videota kyllä olemassa, mutta säästelen itseäni enkä laita sitä nettiin. En myöskään halua mainostaa jalostusoria huonojen videoiden kera... Hevosesta johtumaton, ihan oikea syy on kyllä olemassa, mutta silti monet tekevät yhden videon perusteella liikaa johtopäätöksiä.

Nöpi oli vetelä, jäi laukannostosta laukkaamaan lähes paikalleen tai sitten pukitti nostosta. Hypyissä ei ollut ollenkaan sitä samaa potkua mitä nyt viime kertoina on ollut. Epäilen hyvin vahvasti syyksi satulaa. Uskon, että se on jäänyt taas liian kapeaksi. Onneksi ei tarvitse kovin kauaa odotella, ensi maanantaina tulee nimittäin satulansovittaja joka pystyy myös näitä Sommerin satuloita muokkaamaan... Nyt vain pitää toivoa, että satulan saa edelleen muokkaamalla hyväksi vaikka uskoisin kyllä. Samalla sovittaja saa katsoa Nöpille sopivan koulusatulankin. :)

Joten ei valmennuksesta sen enempää, se meni meillä penkin alle vaikka loppuvalkista saatiinkin hypätä rata taas vähän isommilla (80-100cm) korkeuksilla. Ei silti hyvää fiilistä jäänyt.

Mutta muihin asioihin. Olettekos jo törmänneet Guccin ja Hermésin hevostarvikkeisiin? Gucci itseasiassa on suunnitellut ratsastusvarusteita jo aikaisemminkin, mutta ei ns. yleiseen jakoon vaan vain parille tietylle henkilölle (kuninkaallisia esim). Nyt niitä kuitenkin saa tavan tallaajakin. Niin tai... aikamoinen kroisos minun mielestäni täytyisi olla jos esimerkiksi tuon Guccin satulahuovan tai Hermésin harjan halajaa... ;) Toki tuolla on joukossa ihan "normaalihintaista" tuotettakin, esim. kypärästä 500e on ihan ok hinta mielestäni.

Hermés, jalustimet 207e

Hermés, kampa hevoselle 199e
Hermés, harja 262.50e


Hermés, loimi 794.90e

Gucci satulahuopa 1109.17e

Gucci hanskat 362e

Gucci kypärä 502e

Gucci raippa 191.05e

Gucci satula 8133,80e

Kuka meinaa tilata tuon satulan, kertoo heti ;)

3 kommenttia :

  1. hui miten noi noin kalliita on :o noi jalustimetkii 207e ?? :D

    VastaaPoista
  2. herranjumala, ensin ajattelin, että toi harja olis kiva, vois tilata. sit katoin ton hinnan: ei voi oikeesti olla totta...! kuka maksaa raipastakin noin paljon.. :D

    VastaaPoista
  3. No älkää muuta sanoko, ihan kamalia hintoja :D

    VastaaPoista