perjantai 8. kesäkuuta 2012

Nöpin kisakuvia

Videolta katsellessa (laitan kunhan olen saanut ladattua) ei tuo oma istunta näytä niin järkyttävältä kuin kuvissa... Raviohjelma suurimmalta osin kevyessä ravissa, taidan jotenkin keventäessä heittää yläkroppaa eteenpäin joka kuviin sitten taltioituu mutta videolta ei paista silmään niin suuresti? Noh, niin tai näin, Nöpi näyttää upealta ja mun takki sopii hienosti oripojan väriin ;)) Siinähän ne tärkeimmät asiat, eikö?

Janika lupasi lähettää lisääkin kuvia kunhan ehtii, lisäilen sitten parhaimpia tänne. (kuten sen videonkin... toimi nyt moviemaker!)

Täytyy muuten mainita vielä: ratsutettavia ei nyt ole juurikaan, mutta valmennettavia on tullut lisää! Mahtavaa. Rakastan valmentamista, on ihanaa lähteä aina kotiin päin parin valmennuksen pidon jälkeen niin tyytyväisenä itsestään - kun ratsastaja on tyytyväinen tuntiin ja kertoo oivaltaneensa asioita ihan eri tavalla jo yhden tunnin aikana, voi olla tyytyväinen myös itseensä.






muoks. klo 11:47

Ei tuo nyt vain ota toimiakseen. Siis Windowsin elokuvatyökalu (ei movie maker kuiten aiemmin kirjoitin, tätä ohjelmaa siis meinasin). Teen videon ja alan tallentaa sitä niin sitten kaatuukin koko kone... Ette nyt siis vielä saa videota, mutta tässä muutama kaappaus siitä maistiaisiksi. Eihän tuo mun istunta nyt niin kammottavalta näissä näytä?

Nöpikin pystyi rentoutumaan, kun sai "omat akat" kentälle (Tyyne ja Pläsi)
Ei se silti vienyt pois tätä autopelkoa...

Taas ne tytöt siellä... <3
Nyt pystyi jo autonkin ohittamaan, hieman jännittää silti...



0 kommenttia :

Lähetä kommentti