maanantai 24. syyskuuta 2012

Blogi uudistui

Huomaatte varmasti paljon muutoksia blogissa? Myös ulkoasun lisäksi?

Blogi alkaa tästä lähtien kertomaan Nöpistä ja sen kanssa puuhastelusta ja treenaamisesta. Koulunkäynti vie nyt suuren osan ajastani ja haluan harrastaa hevosia nyt itselleni, keskittyä omaan valmentautumiseen ja kilpailemiseen. Ratsutukset ja valmennukset saavat jäädä hieman sivummaksi.

Käyn edelleen valmentamassa muutamassa paikassa ja heidän kanssaan jatkan siis normaalisti. En kuitenkaan tällä hetkellä ota lisää valmennettavia. En ota myöskään säännöllisiä ratsutettavia, silloin tällöin voin kyllä tehdä läpiratsutuksia tai tulla auttamaan vaikkapa sisäänratsutuksessa alkuun. Hinnastoni saa sähköpostilla.

Nöpin kanssa kuitenkin jatkamme ja tämä tuleva talvi menee ahkerasti kuntoa kohottaessa ja yritämme pitää liikunnan monipuolisena: esteitä, koulua, maastoilua, ajoa. Kantakirjaus siintää jossain tulevaisuudessa, katsomme sen mukaan miten hevosen kanssa pääsemme etenemään, suuntakin on vielä toistaiseksi epäselvää - työ vai ratsusuunnalle? Nöpi on näyttelyissä arvosteltu aina työhevosena ja se on pärjännyt hyvin, mutta sekä työ- että ratsusuunnalla kokeet ovat haastavat ja täytyy olla varma pohja alla. Joten ne suunnitelmat muhivat tuolla ihan taka-alalla ja talvi menee nyt perusasioihin keskittyessä.

Mutta kertokaahan mitä pidätte uudesta ulkoasusta? Toimiiko kaikilla? Onko jotain mitä kannattaisi muuttaa / parantaa?

3 kommenttia :

  1. Kivan syksyinen ja selkeä ulkoasu!

    VastaaPoista
  2. Mie tykkään tästä ulkoasusta tosi paljon! Eikä tuo Nöpi-uudistuskaan häiritsevä ole, päinvastoin, lisää upean heppasen tuijottelua ja suokkikuumeen kasvattelua

    VastaaPoista