maanantai 3. syyskuuta 2012

Vermon poninäyttely

Jahas, kuvasatoa Vermosta siis! :) WPB-ori Berghälls Lucky on ori, jonka minun oli tarkoitus esittää myöskin Teivossa, mutta sille ennestään tuttu ihminen sitten vei sen kehään. Ori sai II-palkinnon ja minä esitin sitten sen vielä parhaan orin/ruunan valinnassa, sieltä tultiin takaisin parhaan orin -tittelin kanssa.

Nyt lähdettiin hakemaan tietenkin sitä I-palkintoa - ja se saatiin! I-palkinto ja paras ori, ei huono tulos. Vermon nurmella oli ihan tuskaa juosta ja jalat olivat itselläni edellisen päivän SAHYn näyttelyistä aivan muusia, mutta jotenkin siitä vain selvisi. Tuomarin tuodessa sinivalkoisen ruusukkeen taisi ilmeeni olla kirkkaampi kuin naantalin aurinko ja saattoi sitä kunniakierrosta juostessa päästä ilonkiljahduskin... Omistajan kanssa vaihdettiin myös parit hyvin herkistyneet katseet ja halaukset. Kuinka iloinen ihminen voikaan olla yhdestä sinivalkoisesta ruusukkeesta!

VV- eli Vuoden Voittaja -kehästä lensimme kuitenkin ulos mikä oli melkein jo ennalta arvattavaa, VV1- ja VV2 -tittelit vei sama pari joka sen vei myöskin Teivon poninäyttelyssä. Hieno maitovarsa ja sen emä. VV3 oli nuori ori. Mutta joka tapauksessa saimme sen mitä halusimmekin: sen ykkösen!

Kuvia sitten seuraavaksi:







1 kommenttia :