sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Lopputulokset

Lauantaina oli paljon hyvää ja jotain huonoakin. Kouluosuudella tulimme tosiaankin 4. sijalle kuten kerroin jo aikaisemmin. Samana päivänä meidät kuitenkin maratonilla hylättiin joten kokonaiskilpailusta emme nyt tulosta saaneet. Kerron seuraavassa, pidemmässä ja kuvallisessa postauksessa hylkäyksen syyt ja vähän analysoin lisää.

Voitimme kuitenkin valjakkotarkastuksen! Se oli erittäin hieno asia ja palkintokin oli upea - tulette näkemään kyllä.

Sunnuntain tarkkuusosuudessa teimme puhtaan perusradan ja otimme yhden pallon alas uusinnasta joten tulos oli oikein hyvä ensimmäiseksi tarkkuudeksi. Tässä osakokeessa tulimme 5. sijalle.

Paljon opimme, kaikki kolme (minä, groomi ja hevonen) nautimme ja aiomme jatkaa ehdottomasti!

Enemmän kuitenkin seuraavassa postauksessa huomenna tai tiistaina. Harmikseni kerron kuitenkin, että kypäräkamera-materiaalia ei ole :( Kamera toimi kyllä, osasin käyttääkin sitä, mutta nähtävästi siinä on jokin maksimi aika minkä verran se kuvaa? Kuvaus pätkäisee nimittäin juuri esteosuudelle lähtiessämme... Noh, keväällä sitten ;)

4 kommenttia :

  1. Mä näin sut siellää! :) en vaan kehdannu tulla moikkaa! Eiks Nöpi ollut siinä karsinassa, joka oli "vastapäätä" sitä kohtaa mis oli "pesukarsina" tai se vesipaikka? :)

    VastaaPoista
  2. Ai! Joo ei ihan vastapäätä mut siinä viereisessä kuitenkin... :) Siinä vastapäätä oli eesinhevos-ori. Mut etköhän tunnistanut, ei Nöpiä oikein voi olla näkemättä ;) Olisit tullut moikkaamaan vain!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) juu oli se nöpi sitten! Siitä ku lähettiin sinne poispäin siitä eestihevos-orista(you know?) niin heti siinä oikeella oli ruskee shettis, ni olin sen hoitajana :) Ku meinattiin tulla siitä käytävältä läpi, ku nöpi oli siinä pesukarsinassa, ni sanoit, et "ei mielellään tästä, kun tä on ori." ja mä sanoin, et "joo, tä on tamma." :D havoinnollistan vaa, et tiiät kuka oon :)

      Poista
  3. No kyllä mä sitten suurinpiirtein tiedän kuka olit :)

    VastaaPoista