sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Mätsäilyä taas

Hepparintamalla hieman hiljaisempaa nyt. Mutta perjantaina hyppelyitä Nöpin kanssa! Ekat ulkokenttähypyt, kivaa. :) Kävin eilen kyllä yhden valmennuksenkin pitämässä eli kyllä tässä hevosten kanssa edelleen ollaan tekemisissä... Täytyy vain kuunnella omaa päätä ja kroppaa ettei vedä itseään piippuun, tärkein on kuitenkin tyttäreni ja näin ollen tärkeintä on jaksaa hänen kanssaan joten hevoset saa välillä jäädä vähän taka-alalle.

Koiran kanssa tuli lauantaina ja sunnuntaina käytyä mätsärissä. Haetaan näistä hyvää kokemusta tilanteista, missä on paljon ihmisiä ja koiria. Meillä lenkillä ohitustilanteetkin on sellaista haukkumista ja riehumista, kun Vesku haluaisi mennä kaikkia tervehtimään...

Lauantaina oli match show Pälkäneellä. "Anopintekele" lähti mukaan Lottaa hoitamaan jotta sain keskittyä Veskuun. Vesku käyttäytyi kyllä kuin mikäkin kakara näyttelypaikalla (edelleen, kun se luulee että kaikki ovat sen ystäviä ja paikalla vain leikkimässä...) mutta kehässä oikein fiksusti. Saimmekin punaisen nauhan, voitimme punaisten kehän ja olimmekin sitten BIS5. Hyvä suoritus siis!

Sunnuntain match showsta totean, että olisi pitänyt jättää välistä. Taisi olla väsymyksellä osuutta asiaan - sekä koiran että minun itseni... Vesku ei tuntunut keskittyvän ollenkaan ja kontakti katosi jatkuvasti. Itse sitten olin hieman pinna tiukemmalla ja varmasti jotenkin omalla elekielelläni tein koiralle jollain tapaa vaikeaksi pitää kontaktin... Näin luulen. Saimme sinisen nauhan ja olimme sinisten kehän toisia, mutta en ole tyytyväinen. Tulikin kotona sitten nukuttua pienet päikkärit ennen valmennusta.




Olen päättänyt etten valmennettavistani kirjoittele blogiin, mutta sen verran täytyy sanoa että kyllä taas piristi mieltä! Toinen hevosista alkaa näyttää koko ajan paremmalta, ratsastajat tekevät ahaa-elämyksiä ja kaikki neljä (kaksi hevosta ja kaksi aikuista ratsastajaa) vaikuttavat niin tyytyväisiltä. Kyllä lämmittää mieltä.

Enkä malta odottaa perjantaita! Nöpi on ollut niin sairaan hyvä nyt. Ihana päästä hyppäämään ulkokentälle :) Kuvia luvassa sitten siltä päivältä, toivottavasti runsaasti.

2 kommenttia :

  1. Lukisin mielelläni Verkun kuulumisia kyllä ja näkisin kuvia siitä jos joskus onnistuu :)

    Haaste: http://workingwithmaster.blogspot.com/2012/05/blogihaaste-yksitoista.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on sulle haaste:)

      http://atgamilah.blogspot.com/2012/05/haaste.html

      Poista