torstai 3. toukokuuta 2012

Hiljaista

Kuten moni on ehkä huomannut, on ollut blogissa vähän hiljaisempi hetki. Nöpi tosiaan keskittyy valjakkopuoleen nyt kevään ajan ja kesällä lähtee laitumelle muiden nuorten oripoikien kanssa, mutta kerran viikossa käyn sillä valmentautumassa. Tälle viikolle ei kuitenkaan valmennusta saatu, ensi viikolla sitten parikin kertaa. Tänä viikonloppuna Nöpin (ja kumppanit) voi nähdä Ypäjällä valjakkokisoissa. Taitaa olla ensimmäinen "pitkä kisa" (kaikki osakokeet) Nöpille?

Ystävien kanssa kävimme viime viikonloppuna kolmen tunnin vaelluksella (joka tosin venyi neljäksi tunniksi). Mukavaa oli ja kaiken kruunasi saunaan pääsy heti vaelluksen jälkeen.

Eilen tuli käytyä Veskun kanssa pitkästä aikaa match showssa. Haemme näistä kokemusta muista koirista ja hälinästä. Talven aikana ei tullut käytyä missään mätsärissä (en ole oikein ollut innokas lähtemään noihin parkkihallimätsäreihin) ja kyllä huomasi ettei ole oltu tuollaisessa tilanteessa hetkeen - koira piti kyllä sellaista mekkalaa aina välillä, silloin kun ei keskittynyt minuun. Kehäkäyttäytyminen oli kuitenkin ok (pari kertaa sinisten loppukehässä piti pyytää edessä juoksevaa toista labbista leikkimään) ja tulos oli sinisten 3. Ensi viikolla kokeillaan taas uudestaan ja täytyy katsoa uskaltaisiko sitä tänäkin vuonna jonnekin virallisiin, ajatus kyllä oli ettei Veskua käytettäisi ennen kuin täyttää kolme vuotta. Se on niin keskenkasvuinen nyt. Mutta olisihan se mukava saada jonkinlainen arvostelu siitä, missä vaiheessa se nyt muuten on... Katsotaan.


Mutta ei tästä mikään koirablogi tule vaikka hevoshommat on nyt hetkeksi vähentyneetkin! Sunnuntaina käyn morjestamassa erästä 3v arabioria jonka kanssa olisi tarkoitus vähän puuhailla... Olisi aika monta muutakin 2-3v arabia, satulaan totuttamista ja sellaista mutta aion nyt keskittyä tuohon oripoikaan.

2 kommenttia :

  1. Kiva välillä lukea jotain koira juttujakin! :D
    Onnea jatkoon kehissä (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu, kyllä varmaan jatkossakin nuo kehäkuulumiset kerron... :) Kiitos!

      Poista