torstai 31. toukokuuta 2012

Ponipoika pomppaa

Mun pikku tyttöni on kipeänä, ollut jo tässä muutaman päivän joten ei ole oikein ehtinyt koneella istua. Siksi saatte nytkin enimmäkseen kuvapainoitteisen postauksen!

Vähän voisin kirjoitella toki. Viimekertainen Annan estevalmennus meni ihan ok:sti. Nöpi oli pirteä, muttei oikein keskittynyt. Ympäristö kiinnosti aika paljon enemmän ja kentän keskelle tuotu muuri oli aika jännittävä ja sitä piti sitten kyttäillä aina ohittaessa... Muurikin kuitenkin ylitettiin muutamaan otteeseen joten ei hätää sitten lopulta.

Tänään Nöpi oli huomattavasti paljon löysempi, tahmeampi. Pihattokaverit lähtivät laitumelle pari viikkoa sitten ja Nöpi on nyt vailla sopivia tarhakavereita (ei ihan kenen tahansa ruunan kanssa voi laittaa) ollut yksin. Se näkyy hevosessa, kyllä se on aina ollut rauhassa paalilla kun olen mennyt sitä hakemaan, mutta jotenkin vähän apean oloinen se on. Harmittavaa, mutta viikon päästä Nöpikin pääsee lomalle! Nämä parit kisat käydään ennen sitä, toivottavasti hevonen löytää lisävirtaa, kun piha on täynnä vieraita heppoja - kunhan ei liikaa silti...

Kuivumistakin on vähän havaittavissa ja se näkyy kyllä kuvista. Liekö herra unohtanut juoda näinä kesäpäivinä, mutta nyt täytyy vain ahkerasti tarjota sille vaikka "makuvettä" eli melassisiirapilla maustettua vettä jotta saa sen juomaan kunnolla.

Noh, hevonen on vetelä -> laukka ei pyörinyt kunnolla -> hypyt olivat välillä vähän mitä sattuu. Jos paikka osui kohdalleen niin hyppy ihan ok, mutta jos ei osunut, ei kokoaminenkaan onnistunut löysässä laukassa ja Nöpi hyppäsi muutamaan otteeseen aika kaukaa. Hyppääminen oli tänään lähinnä sellaista "maiskis maiskis nyt eteenpäin ja hyppy, taas maiskis maiskis eteenpäin..." ja kaarteet olivat vähän holtittomia, kun yritin vain saada laukkaa ylläpidettyä. Plääh, vähän lannisti, mutta kyllä se siitä. Täytyy nämä tälläiset vaiheet vain ymmärtää nuoren kanssa. Nöpilläkin saattaa olla vielä jokin kasvuvaihe päällä joten nyt tulee ihan täydelliseen kohtaan tämä sen kesäloma.

Nyt ne kuvat kuitenkin :)!







WHOOPS!
Yritettiin väkisin saada kuvaustilanne, jossa Nöpi hieman elvistelisi tarhaaville hevosille (jätkä kasvaa monesti sellaiset 10cm kun täytyy kaula kaarella tepsutella tammojen ohi) mutta ei! Pikkupoika oli väsynyt treenistä ja tallusteli vaan korvat lurpallaan ;)

0 kommenttia :

Lähetä kommentti