maanantai 7. tammikuuta 2013

Hui, nyt jo 5v!

Niinhän se on, että vuosi kun vaihtui, kääntyi myös Nöpi "neljävee" "viisveeksi". Oikeastihan Nöpin synttäreitä vietellään 23.5, mutta näin se menee, että tänä vuonna kaikki on toisin. Ei ole mitään helpotuksia enää, laatuarvosteluissakin täytyy jo hypätä ratsastajan kanssa. Nyt ollaan käytännössä melkein "aikuisia"...

Viime perjantaina Nöpillä oli liinapäivä. Se oli viimeksi ratsastettaessa jäykemmän oloinen oikeaan kierrokseen ja halusin juoksuttaa sen goguella (googlatkaa!) ja saada hieman venymään eteen-alas... Hyvää liikettä löytyi niin ravissa kuin laukassakin (käynti Nöpillä nyt on muutenkin ihan huippu). Aikaisemmin ei ole liinassa oikein laukattukaan, kun tasapaino ei ole ollut vielä sellainen. Yritetty on, mutta luovutettu saman tien. Nyt löytyi laukkakin! Jes, jotain on tapahtunutkin. ;)

5 kommenttia :

  1. mulla sanoo 'Rekiajelulla' -postaukseen että etsimääsi blogisivua ei ole.Oletko poistanut sen vai mistä mahtaa johtua?:)

    VastaaPoista
  2. Emma, no nyt se näkyy. Julkaisin vahingossa ensin, kun piti pistää ajastuksella. Laitoin ajastuksella ja se ei sitten nähtävästi toiminut! Mutta nyt on postaus esillä. :)

    VastaaPoista
  3. Me jouduttiin ainakin jo nelivuotiaiden laattareissa hyppäämään ratsastajan kanssa estekokeessa? :D toki siis kolmea estettä eikä vielä rataa, mutta kuitenkin.
    -AE

    VastaaPoista
  4. AE, ei Ypäjällä vaan :D Irtohypytys + askeleet selästä käsin.

    VastaaPoista
  5. Siis meidän nelivuotias (Pelmeri) oli 2012 vuoden laatuarvosteluissa, jossa hypättiin selästä käsin viimeisenä päivänä. Karsinnoissa oli irtohypytys kuulemma, itse en ollut katsomassa :D
    - AE

    VastaaPoista