keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Sunnuntai Ypäjällä + muuta



Tässä siis videota sunnuntailta. :) En sen kummemmin aio päivän kulkua selostaa, tärkeimmät tulee tuossa videolla kyllä ilmi. Nöpi tosiaan sai ihan hemmotteluhoitoa hieronnan/akupunktion muodossa siinä illalla ennen pesua vielä. Vähän oli jumejakin lavoissa joten sinänsä tuli jopa tarpeeseen. Tuo länkityö on niin erilaista ja sitä kun ei olla kotona päästy tekemään juuri ollenkaan - hienot mittatilauslänget on, mutta mitä vetää? Rekeä joo, mutta ei niitä rekikeliäkään sitten lopulta ole turhan paljon ollut. Nyt taas on, pitäisi ehdottomasti käydä. Hieronnan jälkeen molemmat pojat pestiin, harjat ja hännät letitettiin ja jätettiin jäbät nukkumaan, kun itse lähdimme ajelemaan yöksi Urjalaan.

Mutta muuta juttua: arvonnan voittaja! Arvontakone arpoi voittajaksi Terhi Sjöderin! Nyt kun Nöpi kantakirjattiin, mutta ilman palkintoa, on minulla Terhille täällä pieni tuote odottamassa postitusta. Olen Terhi laittanut sinulle sähköpostia! 

Heidi laitatko mulle kommentteihin sähköpostiosoitteesi tai suoraan mulle sähköpostilla osoitteesi niin laitetaan sullekin pientä pakettia tulemaan. :) Eli emmi.lepola@gmail.com

Nyt vielä maanantain postauksen tekoon, katsotaan koska sen saan valmiiksi... Tähän vielä muutama kuva sunnuntailta Ypäjällä!



0 kommenttia :

Lähetä kommentti