lauantai 19. tammikuuta 2013

Kaikenlaista uutta kivaa!

Ypäjälle ollaan matkalla, mutta tälläinen varuste-esittely teille ajastuksella!

Nöpillä on kaikkea uutta ihanaa! Esitellääs niitä siis hieman, toivottavasti saisin blogiin pian kuvia näistä ihan käytössä...

Yllätyspaketista paljastuikin jo tämä Eskadronin loimi Platinum-mallistosta. Ei ihan napannut se kokonaan kiiltävä... ;) Vaikuttaa laadukkaalta, ihan kuin Eskadronin varusteet yleensäkin. Tämä on siis vohveliloimi jossa piilotetut mahavyöt. tämä on meidän kisa-/edustusloimi.



Platinum-sarjan huopaan piti saada pintelit! Joten sellaiset meillä nyt myös on, kullanvärisenä tietty. Korvahuppu vielä niin meillä on koko sarja ja ollaan ihan juppeja!



Nöpin suitset on koottu useammista suitsista: poski- ja leukaremmit yksistä, turparemmi toisesta ja otsapanta on erillinen. Turparemmi oli aivan ikivanha ja keskiosa alkoi ratketa jo joka suunnasta. Metsästämällä metsästimme omistajan kanssa TUMMANruskeaa meksikolaista turpahihnaa koossa x-full ja jouduimme toteamaan kahdet liian punertavat saatuamme, että ihan mahdoton tehtävä. Noh, voihan sitä tietty koko suitsetkin uusia... Nyt Nöpillä on sitten juppisuitsetkin!

Dyonin Working Collectionin meksikolaiset ovat full-kokoiset mutta niin reilut, että jopa Nöpille ne menevät hienosti! Suitset ovat aivan ihanaa vesipuhvelin nahkaa, todella todella pehmeät. Niskaosa on muotoiltu joten nyt Nöpin jättikorviakaan ei niskahihna ahdista! Otsapanta vaikutti ihan ok sopivalta, mutta vaihdan silti sen blingipannan näihin, koska se on joka tapauksessa ainakin pari senttiä pidempi. Eipä tarvitse kiristää sitten mistään...






Ai niin ja kyllähän sitä on minuakin hemmoteltu! Päätä lämmittää nyt ihana KL:n pipo. En ole mikään Kingsland-tuotteiden fani, isossa osassa tuotteita logo on aivan liian iso ja näkyvä ja laadusta on kuulunut sitä sun tätä. En kuitenkaan ole itse asiaa todennut joten en tuomitse laatua ihan täysin. Siltikään en usko Kingslandin yltävän esim. Pikeurin tasolle hinta-laatusuhteessa. Mutta KL:n pipot ovat ihania. Vaikka ne ovatkin tavallisia tupsupipoja, ei muilla merkeillä samanlaista pipovalikoimaa ole.

0 kommenttia :

Lähetä kommentti