perjantai 22. maaliskuuta 2013

Bongaa ja kuvaa Tampereella -kisa!

Laitetaas vielä yksi kisa pystyyn vaikka arvontakin on vielä kesken.

Eli tehtävänä on: bongata meidät Hevoset 2013-messuilta Tampereelta ja napata kuva! Helppo nakki!

En valitse parhainta kuvaa, koska jokainen tuskin kulkee siellä järkkäri kainalossa ympäriinsä. Se vain on valitettava tosiasia, että hyvä kamera helpottaa hyvän kuvan saamista. Arvon siis kuvien lähettäjistä voittajan. Kaikki lähetetyt kuvat tulevat kyllä tänne!


Voittaja saa 40e lahjakortin Hessi-tarvikkeeseen. Hessi-tarvikkeella ei tällä hetkellä ole vielä varsinaista nettimyymälää, mutta mikäli ei välimatkan vuoksi pääse vierailemaan paikan päällä itse, voidaan sähköpostitse jutella mitä tuolla 40e lahjakortilla liikkeestä haluaa ja minä lähettelen kyllä sitten. :) Löytyy kaikkea mahdollista niin hevoselle kuin ratsastajallekin! Hessi-tarvike sijaitsee siis Urjalassa Hessi-tallilla ja liikkeeltä löytyy myös sivu facebookista. Noita Pikeurin ja Eskadronin tuotteita ei sitten toistaiseksi löydy varastosta vaan ne ovat tilaustuotteita.

Vähän voin helpottaa meidän bongailua: ajelutamme lauantaina ja sunnuntaina aina pari tuntia kerrallaan muutamia kertoja päivien aikana. Lisäksi meidät voi nähdä lauantain orikavalkadissa ja sunnuntain työhevosnäytöksessä.

Kuvat voi messujen jälkeen lähettää osoitteeseen emmi.lepola@gmail.com

Joten kamerat käteen ja bongailemaan! Nähdään messuilla!

3 kommenttia :