torstai 21. maaliskuuta 2013

Nöpi etsii vuokraajaa!

VUOKRAAJAA ETSII: 5v sh-ori Urjalasta. On kuin kiltti nallekarhu, mutta nyt kevään ja tammojen kiimojen tullen hyrrää tälläkin hormonit varmasti vähän vilkkaammin joten tarvitsee tomeran käsittelijän! Mieluiten kokemusta oreista mutta kyllä tämän kanssa pärjää maalaisjärjellä ja oikeanlaisella asenteella. Tasoltaan noin heB re 90cm. Valmentautumismahdollisuus. Myös valjakkoajoa pääsee varmasti kokeilemaan ja sitäkin saa kyllä harrastaa jos omaa lajista kokemusta (tai on kiinnostunut oppimaan)!

15e/krt ja saisi käydä 2-3 kertaa viikossa tai sopimuksen mukaan useamminkin.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tälläistä ilmoitusta olen nyt kylvänyt ympäri nettiä. Janika poistuu tiimistämme muihin juttuihin ja itse tarvitsen apua Nöpin liikutukseen etenkin nyt, kun huhtikuun alusta toukokuun loppuun on todella tiivis jakso koulun suhteen...

Joten jos joku kiinnostuu, ottakaa yhteyttä! Ei tarvitse olla täysi-ikäinen, mutta siinä kohtaa haluaisin vanhempien yhteydenoton koska kyseessä on a. ori ja b. talli joka ei sijaitse julkisen liikenteen varrella joten vanhempia tarvitsee kyyditsemiseen.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En muuten ole muistanut esitellä! Mulla on uusi kypärä. :)


Eli Lamicell Swarovski! Istuu ehkä jopa paremmin päähän kuin Lamicell Master, tässä on pehmusteet jollakin tapaa paremman tuntuiset...? Ja leuan alle tuleva hihna paljon tukevampi. Joten tyytyväinen olen ollut - ja onhan tämä siistimmän näköinenkin!

9 kommenttia :

  1. Turhan kallis :/
    Kerta viikkoon olisikin ehkä mahdollista maksaa tuo 15 euroa, mutta jos useamman kerran viikkoon kävisi, tekisi se kuussa jo yli 150€. Ja lisäksi matkasta aiheutuvat kulut päälle.

    No, toivottavasti löydät sopivan vuokraajan.

    VastaaPoista
  2. missä talli asustaa?

    VastaaPoista
  3. tai no kauan menee hesast

    VastaaPoista
  4. Mulla on ollu sama kypärä parisen kuukautta :) oon ollu kyl toooosi tyytyväinen! Toivottavasti löydät sopivan vuokraajan! :)

    VastaaPoista
  5. Oletko löytänyt vielä vuokraajaa? Ja mitä toivot vuokraajalta? Kuinka kokenut vuokraajan tulisi olla?

    VastaaPoista
  6. emmi.lepola@gmail.com voi kysellä lisää Nöpistä :)

    Vuokraajan tarvitsee olla sen verran kokenut, että PÄRJÄÄ ORIN KANSSA! Minun tarvitsee pystyä luottamaan siihen, että kaikki sujuu. Käsiteltävyyden täytyy myös pysyä yhtä hyvänä kuin nyt, samoin ratsastettavuuden.

    Ratsuttajaa en tarvitse, itse vien Nöpiä koko ajan eteenpäin. Mutta täytyy pystyä esim. ratsastamaan hevonen suoraksi. Nöpi on, kuten useat nuoret, tällä hetkellä vino ja siihen täytyy kiinnittää huomiota.

    VastaaPoista
  7. olisiko mahdollista käydä nöpin kanssa myös hessi-tallin tunneilla?

    VastaaPoista