keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Ahaa-elämyksiä kotisohvalla!

Tästä tykkään sellaisissa ratsutettavissa, joita en näe päivittäin vaan joiden kanssa työskentelen muutaman kerran viikossa! Eilen siinä iltasella, tytön nukkumaan saatuani katselin vielä hetken aikaa hömppäsarjoja televisiosta. Aivan yhtäkkiä sain käsittämättömän flashbackin! "Meillä" oli Australiassa ratsukoulutuksessa sellainen täysiveri-tamma joka oli aivan samanlainen kuin tämä uusin ratsutettavistani. Se oli vielä vähän hankalampi siinä suhteessa, että se oli jo oppinut että pystyyn hyppäämällä saattaa saada ratsastajan laskeutumaan aika nopsaa selästä alas. Nyt tiedän tarkalleen mitä teen huomenna, kun on ensimmäinen varsinainen ratsutuskerta.

Nea Rinnetmäen voittopalkinnon laitoin nyt tilaukseen, tuli nyt tilattua hanskat kuitenkin eri paikasta (koska Nean haluamaa kokoa+väriä ei löytynyt sieltä mistä olin tilaamassa alunperin) ja samalla tulee myös seuraava palkinto. Vähän poikkean nyt siitä mitä lupasin teille, että esitän vaihtoehtoja tulevaksi palkinnoksi. Tämä on nyt poni-ihmisille ehkä vähän tylsä, koska koko on full. Mutta hieno huopa ja antakaa vaikka lahjaksi tai myykää eteenpäin!
Eli huomio, tässä on seuraava palkinto:

Schockemöhlen parhaasta estehuovasta uusi upea Chocolate väri. Laadukas ja tyylikäs huopa on 100% puuvillaa molemmin puolin ja välissä tukeva vanu. Kaunis tikkaus ja upeat koristenauhat. Näyttävä Schockemöhle Sports logo brodeeraus.

Ja osa on jo varmasti löytänyt tuon postauksen jonka lopussa lukee, ketkä arvontaan pääsevät osallistumaan... Suoritan arvonnan 25.3 joten aikaa on vielä!

Katsokaahan muuten tänään Eurosporttia!  Klo 19.15 eteenpäin ratsastusta ja NINA LOISTAA!

15 kommenttia :

  1. Täytyypä uuten sanoa, kouluratsastajan näkökulmasta, että harmittavan vähän tulee kouluratsastusta Suomen kanavilta! :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeassa olet, niin kyllä tulee! Ehkä ajattelevat esteratsastuksella olevan enemmän katsojakuntaa?

      Poista
    2. Näin mäkin olen päätellyt! Ja onhan esteratsastus "maalikon" näkökulmasta varmasti kiinnostavampaa katsottavaa, ehkä sekin syynä :) Harmittaa kuitenkin!

      Poista
    3. Ja hei! Eilen tuli tunnin verran kouluratsastusta! Meillä kyllä vaihtui kanava silloin, esteratsastusta sain miehen suostuteltua katsomaan kanssani, mutta kouluratsastus ei jostain syystä napannut... Kumma juttu ;D?

      Poista
  2. uuuuu, mä tykkään tosta huovasta, toivottavasti toi ei vääristä noitä värejä kauheesti (:

    VastaaPoista
  3. Onkos tää ahaaelämysratsutettava sitten tämä http://emmilepola.blogspot.com/2012/02/uusi-tuttavuus.html
    vai joku muu?

    VastaaPoista
  4. on kyllä tosi nätti huopa! :)

    VastaaPoista
  5. saako jo osallistua? :) jos saa niin oon ehdottomasti mukana :D

    VastaaPoista
  6. ai missä ne näkyy ketkä saa osallistua siihen arvontaan?

    VastaaPoista
  7. en nyt ihan tajunnut saako jo mennä mukaan, mutta jos saa niin mukana ollaan :) Ihana blogi sulla muuten!

    VastaaPoista
  8. Mäkin mietin että joko saa osallistua, jos saa, niin olen mukana (:

    VastaaPoista
  9. vau, hieno huopa! saako kysyä mistä tilasit noi palkinnot? :)

    VastaaPoista
  10. Ja te jotka mietiskelette arvontaan osallistumista, osallistumisohjeet kyllä täältä blogista löytyy, jos tekstejä lueskelee... Haluan, että arvonta on vain aktiivisille lukijoille ja sen takia ohjeet on "piilotettu" johonkin blogitekstiin.

    VastaaPoista