maanantai 6. helmikuuta 2012

Talvipäivä kauneimmillaan

Nyt on kyllä talvi ihanimmillaan, juuri tänä päivänä! -10C ja aurinko paistaa, ei voisi olla parempi talvikeli. Tyttö pääsi pitkästä aikaa pihallekin nukkumaan ja seuraavilla päikkäreillä lähtee tämä äippä myös ulkoilemaan vaunujen ja koiran kanssa!

Tällä viikolla pitäisi käydä katsomassa muutamaa nuorta ja vähän vanhempaakin joita alan tutustuttamaan kisakenttiin, tavoitteitakin on jo annettu ja ne pyritään tietty täyttämään. Pari tuttua, yhden näistä olen itseasiassa aikoinaan ratsuttanut satulaan totuttamisesta perusasioiden hallintaan joten mukava palata sen selkään nyt hieman erilaisissa merkeissä.

Samoin kolme 3v nuorta odottelee satulaan ja ratsastajaan totutusta. Tohinaa piisaa siis hevosrintamalla! Vielä on kyllä mahdollista ottaa ratsutettavia, sisäänratsastettavia ja valmennettavia, joten sähköpostia vain tulemaan :) Laitoin muuten tuonne ylös hinnastoa ja vähän kuvagallerioita sun muuta härpäkettä.

Autokaupoillakin pitäisi käydä... Kun ensin löytyisi se sopiva. Vaatimuksia on miljoona, mutta lompakosta ei kuitenkaan löydy euroja sitä miljoonaa joten vähän vaikeuttaa hakuprosessia. Kyllä meille vielä hyvä auto löytyy!

Katsokaas muuten seuraava video, voin niin kuvitella oman tyttöni tuohon muutaman vuoden päästä!

2 kommenttia :

  1. Vitsi, ihana toi video ! Jos tosta tytöstä ei tuu isona kilparatsastajaa niin ihmettelen. :D

    VastaaPoista