keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Toiveita?

Nyt on pakon edestä muutama hevoseton päivä, pakkorako kun ei autoa ole käytössä. Onneksi helpottaa viikonloppuna, kun haetaan uusi menopeli! Tai siis "uusivanha" :) Hieman vaikeaa ollut tuo kulkeminen nämä muutama viikkoa, kun on autottomana elellyt ja ollut aina lainaamisen varassa tallille pääsy.

Tulevaan viikkoon kuuluu siis perjantain reissu Pohjois-Pohjanmaalle, junalla sinne ja "uudellavanhalla" autolla takaisin tänne kotiin. Lauantaina sitten kokeilemaan, miten 3v suokki-tamma "Tädillä" nousee ensimmäiset laukat, tarkoitus olisi ottaa vetohepaksi rauhallinen vanhempi muori ja lähteä maastoon harjoittelemaan. Usein laukkahalut on kovemmat, kun edellä oleva hevonenkin laukkaa... 5v sh-tamma Muusan kanssa humpsutellaan myös ja sitten katsotaan mihin aika riittää, olisi 4v sh-ori Nöpi, 5v pv-ruuna Paavo... Näkee sitten lauantaina tarkemmin.

Ilokseni voitin Taipaleen tilan blogissa olleen arvonnan ja näin ollen odottelen saapuvaksi N.E.W jännesuojia! Jee, pääsevät käyttöön sitten tulevan kevään ja kesän kisoissa :)

Hevostalli.netissä ehti tänään hetken aikaa olla topic jossa ruodittiin sitä, kuinka olen "wnb-ratsuttaja" ja kehonhallintani on jostain sieltä ja syvältä ym. Piti ottaa oikein kahvikuppi ja aamupalaleivät tähän koneen luo ja tässä mussuttaa aamupalaa samalla, kun lueskelin kuinka siellä selvästi ammattilaiset pääsivät taas pauhaamaan. Ehkä ne tosiammattilaiset tekee kuitenkin jotain muuta kuin murehtii sitä, että joku "ei-ammattilainen" pyytää rahaa ratsuttamisesta tai sisäänratsastamisesta. Tiedoksenne: ammattilaiseksi en ole itseäni väittänyt ja osaan myös kieltäytyä, mikäli tarjotaan selvästi taidoilleni liian hyvää tai vaativaa hevosta. Myöskin esimerkiksi yli 170cm hevoset olen lähes poikkeuksetta karsinut ratsutettavista, niin suurten nuorten selässä ei vain ole itselläni hyvä olla ja varmasti löytyy pidempijalkaisiakin ratsuttajia kuin minä... :) Noh, ei siitä sen enempää, sen verran tämä ala kasvattaa ettei ota nokkiinsa kaikista kirjoittelusta tai masennu aivan totaalisesti. Antaa kirjoitella, ratsutettavia ja valmennettavia löytyy silti ja päivittäin tulee sähköpostiin kyselyjä. Maaliskuussa pitäisi solmia muutama uusi sopimus parin nuoren hepan omistajan ja parin valmennettavan kanssa, innolla odottelen!

Mutta olisikos teillä lukijat jotain toiveita mistä haluatte lukea? Nyt olisi pari päivää aikaa kirjoitella.

3 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Mitäs Australiasta :)? Laukkajuttuja? Kuvia? Voisin jonkun postauksen Australiasta kyllä vielä kehitellä!

      Poista
    2. Kuvia ainakin ja ihan kaikki kelpaa, mitä vaan jaksat ikinäkään kertoa :)

      Poista