torstai 26. huhtikuuta 2012

Ypäjän preissu ohi


Ypäjän reissu ohi, kirjoittelen myöhemmin paremmalla ajalla mutta kaikki meni hyvin, Nöpi päätti olla estehevonen (parhaat hypyt ikinä, onneksi tajusi hienosti valita paikan niiden näyttämiselle) ja suoritti hyvin askellajikokeen. Kentällä verkatessa ori oli aika pörheä ja keräsi itsensä aika kasaan ajoittain ja se johti sitten siihen (videolta tämän lopulta huomasin) että itse aloin keskittymään ihan liikaa "pitkään kaulaan ja selkään" ja sen johdosta hevonen pääsi vähän valahtamaan liiankin pitkäksi. Suoritti kuitenkin kaiken vaaditusti ja laukkakin pyöri hyvin, käynti toki erinomainen kuten Nöpillä aina. Oli kuitenkin rento, mitä se ei kyllä kentällä ollut ja olen tyytyväinen siihen, että keräsi itsensä ja ajatuksensa noin hyvin suoritukseen.

Nyt on vaan tän hevoshomman kanssa vähän ajatukset jäässä - mitäs nyt sitten? Nöpillä on parit isommat valjakkokisat kevään/alkukesän aikana, joten toistaiseksi se keskittyy ajohommiin. Itse käyn kyllä kerran viikossa sisllä valmennuksissa, joka toinen viikko este (Anna Kärkkäinen) ja joka toinen koulu (Rosali Kivitie). Kummajaisiin osallistutaan kyllä varmaan 70cm, koulua tuskin lähdetään vielä kokeilemaan ellei laukassa hevonen yhtäkkiä löydä jalkojansa - tällä hetkellä ei varmaan mahduta kääntymään aitojen sisällä...

Mutta niin, Roskilden kanssa mahdollisesti jatketaan myös kerta viikkoon työskentelyä. Kuitenkin selvästi vähenee taas hetkeksi aikaa tämä ratsastaminen siitä 3-4 kerrasta yhteen kertaan viikossa.

1 kommenttia :

  1. Voi että mie oon ihan rakastunu tuohon Nöpiin. Upean näkönen:)

    VastaaPoista