keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joululahjat

Nyt on joulua vietetty sitten oikein urakalla! Ensimmäinen joulu, jonka pääsin itse "emännöimään". Aikaisemmat joulut on aina vietetty jonkun nurkissa, joko minun tai mieheni vanhemmilla. Kyllä on puhti pois nyt vaikka olikin oikein mukavaa! Aattona söimme meillä miehen sisarusten ja äidin kanssa, joulupäivänä suuntasimme minun vanhemmilleni.

Täytyy sanoa, että taisin onnistua lahjahankinnoissani oikein hyvin. Miehelle ostin haluamansa taljajousen ja sitä nyt on sitten ahkerasti testailtu ja etsitty kaikenmaailman tarvikkeita netistä... Kallis harrastus tuo metsästyskin, etenkin jos haluaa vähän erilailla harrastaa (ainakaan kovin montaa jousella metsästävää en minä tunne) kun tuohonkin jouseen on kyllä olemassa kaiken maailman pelit ja vehkeet millä helpottaa ja mukavoittaa metsästystä... Saa nähdä, toivottavasti into pysyy!

Mutta olinpa itsekin ollut kiltti, vaikka kyllähän sen huomaa, että perheessä on pieni lapsi - kyllä 4/5 lahjoista oli hänelle suunnattu ja niinhän sen kuuluu mennäkin, kyllä joulu on omasta mielestäni sellainen "lasten juhla" (jos ei sitä kristillistä merkitystä nyt oteta huomioon, meillä ei ole koskaan sitä puolta painotettu).


Tässä tuo "lahjakasa" nyt. Tämän lisäksi tuli villasukkia, suklaata, kotiin liinoja, patalappuja jne. tarpeellista kodin tekstiiliä joita en nyt kuvaan ottanut. Kuvasta puuttuu myös korvikset, jotka kuitenkin esittelen alla myös.


Tässä oikein mieleisiä lahjoja: lahjakortteja! Siinä on kaksin kappailen S-ryhmän lahjakortteja joissa lukee, että tarkoitettu Sokos Emotionissa käytettäviksi ja sehän käy minulle! Lisäksi lahjakortti meidän kuntamme parturikampaajalle (jota käytän itse aina) ja Ideaparkin Fish Foot Spa:han. :)


Tämä oli ehdottomasti se tarpeellisin lahja... Uusi kännykkä! Vuoden vanha Samsung ei ole varsinaisesti vanha, mutta jo aika kärsinyt (mm. lasi halki) ja niin buginen ja hidas kapine, ettei voi olla toista... Osa puheluista ja viesteistä jäi saamatta, jospa ei enää jäisi. Nokian Lumia 800 siis löysi tiensä minulle. :) Nyt on tässä perheessä taas pelkkiä Nokialaisia!


Mieheltäni sain ihanat korvikset, joka on samaa sarjaa kuin kaulakoruni, jota käytän päivittäin. En itseasiassa ota korua edes yöksi pois... Korvikset ovat enemmänkin juhlakäyttöön, arkena ei tule oikein ikinä käytettyä. Mutta näitä toivoinkin nimenomaan siksi, että on sitten erilaisiin tilaisuuksiin korun kanssa soveltuvat korvikset. :)

Sitten niihin heppapainoitteisin lahjoihin... Nämä ovat Nöpin ihanalta omistajalta! Olen niin otettu tästä/näistä lahjoista, olen niitä nypläillyt ja hypläillyt pitkin joulua aina välillä.


Eskadron Platinum-malliston huopa! Väri kaunis kultainen, tämä kuva ei todellakaan anna oikeutta huovan värille ja sen materiaalille. Joku arvosteli muistaakseni jossain kohtaa tämän huovan materiaalin halvan tuntuiseksi mutta itse sanon, että ihan taattua Eskadron-laatua! Huopa on paksu ja kangas kestävän oloista. Tämä on niin ihana <3


Samaa mallistoa riimu ja naru! Narun ei ole tuollaisenaan minun ja Nöpin käyttöön sopiva, mutta aion siihen hankkia irtoketjun jolloin se käy hienosti. Riimu tulee ihan spesiaalikäyttöön kisoihin jne.




Sellaista pukki muisti tänne tuoda. :) Olen kyllä tyytyväinen lahjoihini, mutta vielä tyytyväisempi tytön saamiin lahjoihin: tuli tarpeellista (vaatteita) ja paljon kaikkea hauskaakin (leluja). Itse nappasin vielä viime hetkellä kaupasta mukaan keppihevosen jolla tyttö onkin nyt "ratsastellut" pitkin meidän kotia minun pelätessä, koska heppa huitaisee mukanansa pöydältä tavaraa... Olen myös enemmänkin kuin tyytyväinen miehelleni ostamaani lahjaan. Ilo katsella tuota touhotusta. ;)

0 kommenttia :

Lähetä kommentti