torstai 20. joulukuuta 2012

Joululahjatoiveita

Neljä yötä jouluun on, laskin aivan itse... Joten nyt tässä joulun alla voisin vielä esitellä omia joululahjatoiveitani. Osaa olen tosissani toivonut, osa on sellaisia haaveita jotka jää mietintään... Ehkä ensi jouluna? Näillä näkymin valmistunkin sopivasti jouluksi 2013!


Lähdetääs sitten avaamaan tuota kuvaa hieman.

Samshieldin kypärä on ollut pitkäaikainen haave. Olen sitä sovittanut päähän ja esimerkiksi CO:n kypärät eivät istu ollenkaan, GPA:sta vain pari mallia, mutta tuo Samshieldin kypärä on ihan täydellinen päässä. Tämä on sellainen toive, etten edes ääneen moista esittänyt (paitsi ehkä miehelleni vitsillä?) mutta voisikohan tälläisen kenties saada valmistumislahjaksi ensi vuonna...? Juuri tuollainen kuvan mukainen olisi toiveissa...

Eurostarin untuvatakki. Pikeurin takin sain aikoinaan ihan "siviiliin", mutta se on niin mahtavan lämmin, että on jäänyt oikeastaan tallitakiksi. Voisin huolia tuollaisen Eurostarin takin sitten ihan kotiin ja töihin!

Lahjakortti/-kortteja kosmetiikkaliikkeisiin, esim. Sokos Emotions. Vaatelahjakortit kelpaisi hienosti myös, mutta kosmetiikka tuntuu olevan sellainen, ettei siihen koskaan raaski laittaa rahaa. Voisi vaikka vähän uusia omaa meikkipussukkaakin. :)

Uusi kännykkä! Ihan ehdoton toive ja tämän tiedän jo saavanikin. Samsung on paitsi kokenut kolhuja (näyttö halki) niin se on alkanut myös bugittaa aivan hulluna enkä esimerkiksi saa kaikkia puheluita ja viestejä mitä minulle on yritetty laittaa... Miehelle ostin vuosi sitten tuollaisen Lumia 800:n ja sellaisen taidan saada nyt itsekin (vanhemmiltani)! Otan mielummin tuon 800:n kuin uudemman 900 tai 920, koska ne ovat aivan jäätävän suuria... Tuo 800 sopii naisen käteen mielestäni paremmin - ainakin minun pieneen käteeni. :)

MP3-soitin ja ehkä eniten juuri tämä uusi Ipod Nano, koska se on pieni, tyylikäs ja kosketusnäytöllinen! Vanhalla on ikää melkein 10v eikä se enää edes lataa. Tykkään itse käydä lenkillä musiikin tahdittamana ja nyt on ollut vähän kurja edes yrittää lähteä... Mikähän siinä on, ettei voi olla hiljaisuudessa hetkeäkään?

Eurostarin ratsastushousut. Pikeurit ovat ihanat, samoin kuin uusimmat Spooksin housuni, mutta voisi taas kokeilla jotain uutta ja Eurostarin housuista en ole mitään huonoa kuullut!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Juuri sain ostamani lahjat paketoitua ja vähän siivoiltua kotosalla. Tämä viikko on mennyt hammasongelmien kanssa, kun yksi alahammas on tulehtunut niin pahasti, että tulehdus on edennyt leukaluuhun asti... Paikattu liian suurella paikalla aikaisemmin ja siitä siis johtuu tulehdus. :( Juurihoitoa on sitten aloiteltu eikä meinaa edetä millään. Vähän pelottaa, että joulukin menee nyt sitten näissä kivuissa... Mutta kyllä tästä jotenkin selviää! Onneksi jouluksi on paljon tohinaa: miehen molemmat siskot ja toisen mies sekä miehen äiti ovat joulun meillä. Lisäksi yhteensä NELJÄ labradorinnoutajaa (joista kolme raisua urosta...) ja yksi rottwailerin pentu. Huh, voi olla vilinää ja vilskettä. :)

Huomenna käymme vielä Nöpin kanssa uudemman kerran Ypäjällä, tällä kertaa länkivaljaiden kanssa kokeilemassa vetokoetta ja etenkin paikallaan seisomista, huoh... Sitten rauhoitankin loppuvuoden kotielämään - paitsi, että 27.12 olisi Nöpin röntgen jonne toki haluaisin mukaan, mutta... Kotielämä taitaa nyt viedä voiton näin joulun pyhinä. :)

1 kommenttia :

  1. Itselläni oli Lumia sen reilu puoli vuotta, ja en tykännyt yhtään. Erittäin sekava ja vaikea hölmösti suunniteltu käyttöjärjestelmä, vaikka sitä mukamas kehuttiin niin paljon, sen lisäksi järjettömän huono kamera. Meni hermot ja ostin iPhone 5 ja koskaan aikaisemmin applen koneita omistaneena voin vain sanoa, että tyytyväisempi en voisi nyt olla! :D

    VastaaPoista