perjantai 20. huhtikuuta 2012

Messutunnelmissa

Flunssa tuli karkotettua nopeasti! Itse olen jo elävien kirjoissa vaikka räkä lentääkin, tyttö on jo terve, mies on vielä kunnon nuhassa.

Eilen tuli vietettyä koko päivä Tampereen hevosmessuilla yhdessä tyttäreni, äitini ja pikkusiskoni kanssa. Emme oikeastaan menneet ohjelman vuoksi vaan SHOPPAILUN vuoksi messuille ja kyllähän sitä tuli shoppailtuakin! Ihanaa, ostan oikeasti todella harvoin uusia ratsastusvaatteita (esim. nykyiset housut ovat 7v vanhat...) joten ne olivat nyt oikeasti tarpeen. Paljon jäi ostamattakin, pihi kun olen niin piti etsiä vain ne parhaimmat tarjoukset ja jättää ihanat HV Polon uutushuovat vielä odottelemaan... Mutta mitä tarttui mukaan?

Lähdin ihan erityisesti kisatakkia metsästämään, sille on käyttöä jo tulevana torstaina. Olin jo aivan epätoivoinen, kun en ollut kymmenisen "kojua" kierreltyäni löytänyt ainuttakaan kisatakkia edes sovitettavaksi ja sitten Ratsukellarista löytyi montakin! Animon tarjoustakkeja (270e) hypistelin kovasti, mutta en vain halunnut laittaa takkiin jolla käyttöä on vain muutama kerta ihan noin paljon rahaa. Sitten se osui silmääni! Pikeurin kisatakkeja alessa! Nappasin heti ensimmäisen ruskean takin ja sovitin sitä päälleni ja rakastuin heti. Ihana ompelutaitoinen äitini aikoo sitä lyhentää puoli senttiä hihoista ja ottaa puoli senttiä sisään sivuilta ja sitten se on täydellinen. Tämä on Pikeurin Premium-mallistosta, kenties viime vuodelta? Malli on kuitenkin Abigail.

Kyseessä tuo vasemmanpuolimmainen

Ratsukellarista löytyi myös Kingslandia alessa! En ole mikään suuri KL fani, mutta ihastuin tähän poolokauluksiseen neulepaitaan joka on oikein hyvä nyt kevään ei vielä niin lämpimille keleille.



Ennen takkeja olin löytänyt Esperadon housuja alennuksesta. Näitä housuja olen kuolannut jo pitkään! Sovitus johti siihen, etten voinut olla ostamatta. Eli mukaan lähti polvipaikkaiset ruskeat Esperadot.



Kisahuovan löysin samasta paikasta kuin housutkin, valkoiset huovat olivat 30,- tarjouksessa joten nappasin siitä pinosta valkoisen Esperadon huovan.
Muuta mitä tuli napattua itselle: Pikeurin kisasukat, tummanruskeat x-full suitset ja tummanruskeat full suitset. Kyllähän sitä jo siinä on. :)

2 kommenttia :

  1. Kivoja ostoksia olet tehnyt! :) Mua vähän nauratti maksaa siitä, että pääsee shoppailemaan... Ei sitä ohjelmaa nimittäin tullutkaan seurattua niin tarkasti, kun oli pakko kiertää kaikki kojut läpi vähintään pari kertaa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä :D Mut olihan se tietenkin mukavaa, että ne kaikki liikkeet olivat siinä samassa paikassa, ei tarvinnut lähteä ajelemaan ympäriinsä Tampereella....

      Poista