torstai 19. huhtikuuta 2012

Sairastelua

Täällä on koko perhe sairaana :( Tyttö tuli kipeäksi ensin ja nyt ollaan me vanhemmatkin... Siispä ajatellen tulevaa viikonloppua ja ensi viikkoa saa tämän päivän ratsastelut jäädä, vaikka nyt olisi niin hyvä ensi viikon laatuarvostelukarsintoja varten vähän treenaillakin...

Mukavaa ohjelmaa kuitenkin luvassa joten pakkohan tämän sairastamisen on loppua kuin seinään: huomenna eli perjantaina Tampereen hevosmessuille (shoppailua!), lauantaina SRL:n juhlagaala, sunnuntaina kiipeän väkisinkin hevosen selkään ja käyn myös valmentamassa, maanantaina Rosalin kouluvalmennus, keskiviikkona Nöpin valmistelua karsintoja varten ja torstaina viimein ne karsinnat Ypäjällä... Sitten tuleekin sunnuntaina uusi heppa, josta jälleen kerron vastam kun se on pihassa :) Nyt tulee vähän pidemmäksi aikaa, ihanaa! Ei kuitenkaan oma, ihan ratsutukseen tulossa.

Eli kyllä tuolla kalenterilla täytyisi sairastamisen lakata, vai? Troppeja ainakin on sitä auttamaan... Tyttö onneksi vaikuttaa jo paljon paremmalta, jospa menisi ohi itselläkin yhtä nopeasti.


6 kommenttia :

  1. Nöpi hienona! Eikös Nöpi olekin myynnissä? Minkä tasoinen? koulutus/re/ye?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu :) Se on vielä ihan raakile, häthätää heC ja 70cm rataharjoituksia hypätty. Sen kans pitää edetä aika rauhassa, kun saattaa vielä kasvaakin :)

      Poista
  2. Hei! Miten laajalla alueella teet hevoskuvauksia? Olen suunnitellut ottavani kuvaajan meidän tallille käymään, ja nyt kartoitan alueen kuvaajia. Myytkö kotikuvauksessa ottamiasi kuvia eteenpäin virtuaalitalleille? Ainakin joitain kuvia olen nähnyt sinun virtuaalitalleille myyvän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sinne tulen minne minut halutaan, matkakulut on aina tuo sama 0,40e/km :) En tietenkään myy kotikuvauksissa otettuja kuvia muualle.

      Poista
  3. Eksyin sun blogiin ensimmäistä kertaa ja rupesin heti lukijaksi.

    Taisin bongata meiän Naksunkin tosta sun bannerista...? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naksuhan se! Voi sitä on kyllä vähän ikävä, siitä olis tullu ihan super valjakkoponi!

      Poista