keskiviikko 17. lokakuuta 2012

HIHS -intoilua ja muuta löpinää!

Yksi päivä hihsiin on, laskin aivan itse tänään, kun näin liput tapahtumaan...

Tosin itsehän menen paikalle vasta perjantaina kaverini kanssa. Sissi kilpailee siellä Nooran kanssa Amateur Tourin finaalissa ja täytyyhän se tänäkin vuonna nähdä livenä! Kovasti pidän peukkuja jo nyt, että suoriutuvat vähintäänkin hyväksytyllä suorituksella. Eiköhän Sissin hermot ole jo vuoden aikana kovemmat, kun ovat kiertäneet kisoja ja näyttäneet Sissille erilaisia paikkoja ja ratoja. :) Myös ratsastajan ja hevosen välinen luottamus on varmaan jo suuri.

Sen lisäksi, että tulee seurattua silmä tarkkana Amateur Tourin kaikkien finalistien suorituksia, täytyy tietty kiertää expo - varmaan useampaankin otteeseen, ettei jää mikään näkemättä. ;) Ostoslistalla on itselleni uudet ratsastushousut, saisi olla vähän reilumman kokoiset, että mahtuu oikeasti jotain sinne allekin tulevana talvena... Vasarapääkannuksia ja hanskoja metsästän myös. Sitten täytyy tietenkin katsella kaikki mahdolliset tarjoukset läpi, jos Nöpikin saisi jotain uutta...

Reunos näkyisi myyvän näitä Spooksin housuja, toivottavasti ne löytyisivät HIHSissäkin sovitettaviksi!
HIHSistä muihin aiheisiin, olin eilen pitämässä valmennustunnit Hessillä. Oli mukavaa pitää taas vaihteeksi tuntia ryhmälle, kun nyt pitkän aikaa olen pitänyt vain yksityisvalmennuksia. Nöpin hoidin ennen tunteja. Kävin kentällä kävelemässä ja ravailemassa ja otettiin myös kerran laukkaa, sen verran vain että pystyin huomaamaan mahdolliset epäpuhtaudet tai haluttomuuden liikkua jne. Mutta Nöpi laukkasi hyvin ja halukkaasti, se on kerännyt aika paljon virtaa tässä kävelytauon aikana... Onneksi se alkaa olla nyt jo niin hyvä, että kunhan penisilliini-kuuri loppuu, voi sillä alkaa taas tekemään kunnolla töitä. Tietty sillä ehdolla, että se edelleen liikkuu puhtaasti ja halukkaasti.

Eläinlääkäri vilkaisi sen vielä sitten tuntien jälkeen, kun oli muutenkin Hessillä käymässä. Jalat näyttivät hänenkin mielestä jo paremmilta, mutta edelleen olisi hyvä niitä hautoa ja piikitystä jatketaan torstaihin asti. Oriprim-kuurilla hevonen saisi olla mielellään niin kauan, että jalat ovat olleet kolme päivää ihan kuivat. Paketoinkin sitten vielä yöksi Nöpin takajalat, nyt tuli vähän siistimmät paketit kuin edellisistä viritelmistä ja kuulemma olivat vielä aamulla jalassakin! Jee. :)

Loppuviikko onkin sitten ankaraa opiskelua, kun ensi viikolla alkaa työssäoppimisjakso ja suotavaa olisi, että koulutehtävät olisi siihen mennessä tehty... Ei menisi sitten ihan yöhommiksi ensi viikolla. Nöpsä toivottavasti liikkuu viikonloppuna jonkun toimesta, koska itse en pääse sitä liikuttamaan. Maanantaina olisi Rosalin valmennus johon kyllä osallistumme, kun hevonenkin liikkuu jo hyvin.

2 kommenttia :

  1. Noi Spooksin kamat on kaikki aivan ihania ! Heti kun kisatakkia tarviin niin Spooksin ostan, samoiten haluaisin sen merkkisen toppatakin & -liivn...
    Materialismionnellisuus <3

    VastaaPoista
  2. Spooks on kyllä nyt toinen lempimerkeistäni! Toivotaan, että laatu on yhtä hyvä kuin miltä tuntuu eli kestävät kauan, niin voi pysyäkin lempimerkkinäni (Pikeurin rinnalla).

    VastaaPoista