torstai 25. lokakuuta 2012

HIHS ja arvonta-infoa

Jahas, mistäs sitä täytyisi lähteä? Varmaankin HIHS-tunnelmista.

Matkasimme siis perjantaina kaverin kanssa Helsinkiin. Perillä oli tarkoitus vielä tavata toinen kaveri siellä ovilla ja napata mukaamme. Aamu starttasi aikaisin, kun yritimme kiiruhtaa paikalle yhdeksäksi, jotta näemme varmasti Sissin ja Nooran radan. Ehdimmekin juuri sopivasti, luokan kaksi ensimmäistä ratsukkoa oli mennyt joten kovinkaan kauaa ei Sissin ja Nooran suoritusta tarvinnut odotella. Tamma näytti niin kauniilta! Se on kyllä kisojen kaunein hevonen minne tahansa sen kanssa meneekin, in my opinion. ;) Harmillinen yksi kielto tuli, jälkeenpäin kuulin, että Noora oli unohtanut mihin oli menossa ja liian myöhään tajunnut mikä este oli vuorossa ja sitten tulikin liian tiukka tie ja tamma tökkäsi. Rata oli muuten todella siisti siihen asti, useammat siinä ympärillämmekin totesivat sen! Ja olihan Noora ja Sissi käyneet pokkaamassa 5. sijan edellisenä päivänä. Hurjan hienosti!

Mutta sitten pääsinkin siihen, mitä oikeastaan menin HIHSiin tekemään... Shoppailemaan! Listalla oli yhtä jos toista tarpeellista, mutta lopulta mukaan lähti Spooksin ratsastushousut, Spooksin toppaliivi ja B-Vertigon pipo.

Ja koska olen niin laiska ottamaan noista kuvia päälläni/henkarissa (ja toisaalta en halua lätkiä tänne naamakuviani ja henkarissa nuo eivät näytä hyvältä) niin tässä vielä tuotteet:


Spooks Cindy -ratsastushousut. Todella mukavat päällä. Kaikissa aikaisemmissa housuissani on ollut lahkeissa tarrat, mutta tämä ratsastushousuissa nyttemmin enimmäkseen näkyvä "jousto" lahkeensuussa on paljon parempi. Nyt menee saappaatkin hyvin jalkaan eikä mikään pistä tai purista!
 





Spooks Chalet -toppaliivi. Niin ihanan pehmeä ja lämmin! Sovitin tätä pariinkin otteeseen, mietin raskinko ostaa. Toisella kerralla se kuitenkin tuntui vieläkin ihanammalta kuin ensimmäisellä ja totesin, että minä en tätä enää pois riisu. Sitten se piti ostaa, kun ei muuten sitä voinut pitää. ;)


B-Vertigon pipo oli puhdas heräteostos, kun se oli niin huokeaan hintaankin ja hyväntuntuinen päässä. Sisäpuolella menee reunalla fleece-nauha, joten tämä pipo ei kutita ja on myös lämmin.

2 kommenttia :

  1. Voi ei, mulle kävi samalla lailla HIHSissä! :D Näin ja sovitin sitä täydellistä HV Polon toppaliiviä, mutta vähän epäröin. Toisella kierroksella oli sitten pakko mennä tarkistamaan onko se jäljellä, ja sitten en voinut enää laskea sitä käsistäni. Ja sain tingittyä hinnastakin pois 10 €!
    Noi housut on kivat :)

    VastaaPoista
  2. Rosse, meinas käydä samoin aika monen tuotteen kohdalla mut ton liivin osto sotki vähän budjettia :D

    VastaaPoista